24 Haziran 2016 Cuma

Adsense de Kazanç Arttırma Yöntemleri

Adsense de Kazanç Arttırma Yöntemleri

Adsense kazançlarınızı arttırmak için sizinle paylaşacağım çeşitli yöntemler sitelerinizden, bloglarınızdan aldığınız verimi arttırmaya ve daha iyi kazançlar elde etmenize yarayacak.

Adsense Reklam Yerleşimi Nasıl Olmalı?

Bildiğiniz gibi internet üzerinden ister web master olun, isterseniz daha az profesyonel bir blogcu yinede para kazanmak için sitenizde kullanacağınız temel araç adsense reklamlarıdır. Sonuç olarak siteniz bir çırpıda popüler olamayacağından, dışarıdan sürekli reklam alarak devamlı kazanç sağlamanız imkansız bir seviyededir.

Bu yüzden kullanacağınız Adsense Reklamları sayesinde, sitenizin ana sayfa ve diğer sayfalarında yapacağınız iyi bir yerleşim sonucunda Adsensede Kazanmak çok daha kolay hale gelirken kazançlarınız katlanacaktır.

Adsense Reklam Yerleşimleri Nasıl Olmalı? sorusunun cevabını açıklamaya gelirsek; öncelikle Adsense program politikaları hakkında çeşitli bilgilere göz atmanız fayda sağlayacaktır buradan ulaşabilirsiniz. Google Reklam politikaları konusunda son derece hassastır, fakat sitenizde +18 içerik göstermeyip, ya da reklamlara tıklama konusunda aldatmacalar yapmadığınız sürece kurallara uyan kullanıcıların adsense hesapları kolay kolay kapatılmaz ve ceza almazlar.

Yukarıda paylaştığım resimde de görüldüğü gibi site ya da blog sayfanızın üst kısımları ve yan kısımlar olan sidebar kısımları reklam için uygun bölgelerdir. İsterseniz blog sayfalarında üst kısma menü çubuğu koymayarak bu bölgeyi direk yatay reklam için ayırabilirsiniz. Menü kısmını da yan kısımlarda kategori seçeneği altında paylaşabilirsiniz. 
    Özellikle yazılan yazının ilk paragrafında yer alacak esnek adsense reklamları mobile cihazlardan sitenize gelen misafirlerinizin reklamlara tıklama ihtimalini fazlasıyla arttıracaktır.
Mynet, Milliyet, Habertürk gibi sitelerin reklam konusunda çok bol davrandığını görebilirsiniz. Amaçlarının ticari kazanç olduğunun ziyaretçileri de farkında ancak popüler site oldukları için her daim ziyaretçi alabiliyorlar. Eğer sizin siteniz henüz yeniyse ilk etapta çok fazla reklam yerleştirerek ziyaretçilerinizi sıkmak yerine kaliteli bilgiler paylaşmaya özen gösterin. Siteniz akılda kalsın ve ziyaretçileriniz tekrar gelsin ve çevresine sizi önersin.

Yazı İçine Adsense Reklamı Nasıl Yerleştirilir?

Bu her web site hazırlayanın ya da blogger ın temel sorusudur. Çünkü en önemli reklam sergileme ve kazanç sağlama yerlerinden biri yazdığınız makalenin içidir. Bunun için wordpres kullananlara güzel haber Plugin for Adsense eklentisi sayesinde artık yazıların içine kolaylıkla reklam yerleştirilebilecek olmasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder